Utilizarea funcției de reîmprospătare cu ajutorul aburului a cuptorului tău cu abur Electrolux
Soluție

Cu ajutorul aburului poți reîncălzi resturile de mâncare fără a le usca, iar preparatele vor avea astfel același gust ca atunci când le-ai gătit. Acum este mai ușor ca niciodată să ai un stil de viață sănătos și responsabil cu cuptoarele cu abur de la Electrolux. Nu vei mai risipi niciodată mâncarea. Cuptoarele cu abur Electrolux sunt prevăzute cu funcția de reîmprospătare cu ajutorul aburului, care este un program conceput special pentru a reduce risipa alimentară.
Ce este funcția de reîmprospătare cu ajutorul aburului și de ce ar trebui să o folosești?
Această funcție utilizează aburul în mod optim pentru reîncălzirea resturilor de mâncare. Aburul previne uscarea suprafeței preparatelor, în timp ce căldura este distribuită blând și uniform pentru ca mâncarea să arate și să aibă gustul și mirosul ca atunci când a fost proaspăt preparată.
Funcția de reîmprospătare cu ajutorul aburului poate fi folosită pentru a reîncălzi preparatele direct pe farfurie. Poți reîncălzi mai multe farfurii în același timp, folosind diferite poziții ale rafturilor.
1. Selectează SETĂRI > SPECIALE > REÎMPROSPĂTARE CU ABUR pe panoul cuptorului tău.
2. Pune mâncarea în cuptor (recomandare: raftul 2)
3. Setează durata în funcție de preparatul reîncălzit. Fiecare preparat are nevoie de o durată diferită de reîncălzire completă pentru a fi gata de servire. De exemplu, durata pentru carnea de pasăre și carnea roșie va fi mai mare decât cea pentru legume.
Sfaturi și sugestii
- Folosește durata corespunzătoare de reîmprospătare în funcție de alimentele încălzite, astfel încât să te poți bucura întotdeauna de acestea în siguranță.
- Poți reîncălzi cu ajutorul aburului preparatele pentru o masă întreagă, dar vei obține cele mai bune rezultate atunci când mâncarea este porționată în porții mai mici. De exemplu, în loc să reîncălzești un pui întreg, feliază-l și vei obține rezultate mai bune.
- Aburul este în special recomandat pentru mâncăruri precum quiche și lasagna. Umiditatea adăugată previne uscarea acestor preparate și modificarea texturii acestora, care este de obicei rezultatul metodelor alternative de reîncălzire.
Pentru mai multe informații despre modelul tău de cuptor, consultă manualul de utilizare. Poți
Dacă dorești să afli mai multe despre reîmprospătarea resturilor de mâncare și gătirea preparatelor cu ajutorul aburului,
A fost util acest articol?
Articole similare
- Simboluri și funcții de pe cuptorul tău Electrolux
- Cuptorul afișează indicația SAFE sau simbolul unui lacăt
- Apa ajunge pe podeaua bucătăriei în timpul coacerii
- Panoul frontal / ușa cuptorului devine fierbinte
- Cuptorul indică mesajul de eroare E0020
- Ventilatorul de răcire al cuptorului funcționează permanent
- Cum se setează ceasul în cuptor?
- Cum să utilizezi niveluri diferite de abur în funcție de tipul de preparat (video)
- Cuptorul afișează codurile de eroare F602 sau F603
- Se adună condens / apă / umezeală în interiorul cuptorului, în interiorul uşii cuptorului și între panourile de sticlă